Schoenen

Wegens het ongelooflijk succes van de herenschoen en meer bepaald de sneaker, opende dean enkele jaren terug haar schoenen speciaalzaak op de hoek van de Noorddoorgang en de Adolphe Maxlaan. 

 

Met de jaren hebben wij ons verdiept in de alllernieuwste trends binnen de mannen schoenenmode. Hierdoor kunnen wij jullie elk seizoen weer de nieuwste trends en nieuwste merken aanbieden. 

 

Wij bezitten de meest uitgebreide collecties van Hugo Boss en Armani Jeans van België in onze boutique in Brussel. Merken zoals Tommy Hilfiger, Ralph Lauren en Lacoste zijn ook steeds klassiekers binnen ons assortiment. Maar de allernieuwste merken, de recentste tendensen, met merken zoals Roberto Botticelli, Iceberg, Svnty en One Man Show kan u ook bij ons terugvinden.

 

Kom gerust in onze boutique langs, als u het bij ons niet vindt, vindt u het nergens.

 

Binnenkort starten wij met onze online webshop. Dus houd de website goed in de gaten, of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. 

Op de webshop zal u gemakkelijk uw schoenen kunnen bestellen waarna ze gratis wij u thuis worden geleverd als u in België woont.